E-R 7:00-15:00
Pildi kirjeldus
Niiske kuumus on niiskuse ja kuumuse kombinatsioon. Niiskus on enamasti tingitud põrna nõrgestatud funktsioonist, mis muundab toitu halvasti ja tekitab patoloogilist niiskust. Kuumus võib tekkida "tulise" toidu (vürtsikas, kuum, praetud, rasvane, alkoholi jne.) tarbimisel või tekkida liigsetest või allasurutud emotsioonidest ja stressist. Kui need kaks koostisosa ühinevad, tekitavad nad niinimetatud niiske kuumuse, mida võib võrrelda liimiga, mis tihendab kudesid. See on sarnane lääne meditsiini kroonilise põletiku kontseptsiooniga.
Niiske soojus maksas ja sapipõies:
Kehapinna nakatumine:
Rünnak nahale ja lihastele:
Liigeste nakatumine:
Põrna ja mao sissetung:
Toitumispõhimõtted ei erine väga palju kuumuse kõrvaldamisele ja niiskuse kuivatamisele suunatud toitumisviiside põhimõtetest. Toiduainete komponentide osakaal on sarnane, ainult süsivesikute osakaal on veidi väiksem (20-30 %) ja loomsete valkude asemel on rohkem kaunvilja- ja sojavalke. Kas toortoit sobib, sõltub olemasoleva niiskuse määrast. Tuleks katsetada toore, keedetud ja süsivesikuterikka toidu erinevaid vahekordi.
Üldised põhimõtted
Vältida
Mali on üks maailma kõige kauem kasvatatud teravilja, millel on mürgistusravi ja diureetilised omadused. See aitab oksendamise, kõhulahtisuse, seedehäirete, kollatõve, düsuuria, kasvajate, niiskuse ja tuulest põhjustatud lihas- ja liigesevalu korral, aeglustab vähirakkude kasvu ja eemaldab lima.
Lachrymationi valmistamine:
Kasutage pisaravett: