E-R 7:00-15:00
Acerola on Kesk- ja Lõuna-Ameerikas, peamiselt Antillidel ja Barbadosel levinud troopiline igihaljas puu, mistõttu seda nimetatakse mõnikord ka Antillide/Barbadose kirsiks. Tänapäeval võib Acerolat leida Aasias, Aafrikas ja Austraalias. Puu on tuntud ja populaarne peamiselt oma viljade poolest, mis tekivad pärast punaroosade õite õitsemist. Nad meenutavad kirsse, kuid võivad olla kuni 3 cm suurused. Nad on algul kollakad, muutudes järk-järgult punaseks. Värvus on rikkalik, koor sile ja läikiv. Neid võib süüa toorelt, keedetud ja valmistada kastmeid, mahlu, veine, moosid ja püreed.
Teatame teile, et meie veebisaidil ei saa enam esitada väiteid, mis võiksid jätta mulje ravimtaimede või seente meditsiinilisest toimest. Kehtivad ELi õigusaktid keelavad selle. Kuigi traditsiooniline hiina meditsiin on olnud kasutusel juba tuhandeid aastaid ja seda on katsetatud lugematutel patsientidel. Samal ajal ei tohi me mainida kaasaegsete teaduslike uuringutega tõestatud mõjusid. Kuid me usume oma klientide tervet mõistust. Üksikasjalikku teavet ravimtaimede ja seente kohta leiate internetist avalikult kättesaadavatest allikatest. Näiteks võib väärtuslikku teavet leida aadressil www.tcmencyklopedie.cz.