Valige riik, kuhu soovite, et kaup toimetatakse. Me kohandame saidi vastavalt, et saaksite valida saatmise ja tellimuse eest tasuda.

Shiitake'i ja bryndzaga täidetud ravioolid beurre blanc kastmega

Shiitake'i ja bryndzaga täidetud ravioolid beurre blanc kastmega

MycoMedica kokaraamat

Koostisained:

30 g kuivatatud Shiitake seeni.

100 g pancetta

2 küüslauguküünt

2 šalottsibulat

125 g bryndza

70 ml koort

300 g herneid (värskeid)

250 g võid

valge poolmagus vein

veiniäädikas

mõned tilgad murulauguõli

pipar

sool

Ravioolide koostisained:

400 g tavalist jahu

4 muna

1 spl oliiviõli

sool

Menetlus:

Leota kuivatatud Shiitake seeni 30 minutit kuumas vees.

Prae pannkettat kuivalt (see eraldab piisavalt rasva). Praadige väiksemateks tükkideks lõigatud seened rasvas. Aurutage herned keevas vees umbes 1-2 minutit ja jahutage jääl.

Nüüd valmistage tainas ravioolide jaoks. Tolmutage köögilauale jahu ja tehke sellesse kaevu. Klopi kaevu sisse üks muna, lisa näpuotsaga soola ja supilusikatäis oliiviõli. Töötle tainas ühtlaseks ja veidi kleepuvaks (võid seda teha ka köögikombainis). Jagage tainas väiksemateks tükkideks, tolmutage jahu ja rullige õhukesteks lehtedeks, millest lõigake ümmargused tükid (kui teil ei ole lõikurit, võite kasutada klaasi).

Nüüd valmistage täidis. Vahusta bryndza vähese koorega, lisa soola, pipart, praetud seeni ja pane see täidis otsaga kondiitrikotti.

Pigista täidis ümmarguste ümarate keskele ja pintselda kergelt taina servad veega. Asetage teine ring peale ja suruge servad kokku. Keeda keevas vees umbes 3-4 minutit.

Lõpuks valmistage beurre blanc'i kaste. Hautage šalottsibulat ja küüslauku võis. Lisage valge poolmagus vein ja veiniäädikas. Keetke keemiseni ja seejärel sõelake. Kuumutage kurnatud vedelik uuesti, võtke tulelt maha ja segage järk-järgult külma võid. Oluline on, et või ei kalgenduks. Lõpuks lisage ülejäänud koor ja vahustage. Tekib kreemjas kaste. Kui see ei ole piisavalt paks, tuleb lisada veel võid. Lisage aurutatud herned beurre blanc-kastmesse ja kuumutage ettevaatlikult. Ärge keetke seda, sest muidu kalgendub see!

Serveeri taldrikule. Kõigepealt ravioolid, siis valage üle kastmega, puistage peale praetud pannkettat ja tilgutage murulauguõli.

Raskusastmega portsjonite arv Ettevalmistusaeg Koguaeg

raskem t 425 min60 min