Valige riik, kuhu soovite, et kaup toimetatakse. Me kohandame saidi vastavalt, et saaksite valida saatmise ja tellimuse eest tasuda.

Shiitake-pasta koduse crème fraîche'iga

Shiitake-pasta koduse crème fraîche'iga

9. Shiitake tstoviny koopia

Shiitake-pasta koostisosad:

50 g kuivatatud Shiitake seeni.

400 g värsket pastat

150 ml valget veini

450 ml crème fraîche'i (retsept allpool)

3 küüslauguküünt

2 šalottsibulat

40 g võid

parmesan

sool

pipar

Crème fraîche'i koostisained:

500 ml vähemalt 33 % vahukoor (eelistatavalt pastöriseeritud).

2 supilusikatäit täisterahapet petipiima

Shiitake-pasta valmistamise kord :

Leota kuivatatud Shiitake seeni 30 minutit kuumas vees. Pärast seda laske liigne vesi maha.

Keetke pasta soolases vees, et see oleks hammustussuuruses.

Haki šalottsibulad peeneks, viiluta küüslauk ja prae võis. Prae viilutatud seened ja vala juurde valge vein. Laske alkohol aurustuda ja lisage keedetud pasta koos vähese tärklisevee (vesi, milles pasta keedeti).

Lõpuks segage crème fraîche'iga, et saada kreemjas kaste. Maitsesta soola ja pipraga ning puista peale parmesani juustu. Serveeri taldrikule.

Koduse crème fraîche'i valmistamise kord:

Segage kreem purgis petipiimaga ja katke see fooliumi või küpsetuspaberiga. Jätke purk toatemperatuuril (22-25 °C) 12-24 tunniks, kuni kreem on paksenenud. Kui kreem ei ole 24 tunni pärast paksenenud, asetage see soojemasse kohta. Segage valmis kreem ja jahutage külmikus.

Raskusastme arv portsjonite arv Valmistusaeg Koguaeg kokku

Lihtne 410 min30 min